Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 80 g Quark
- 1 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g Sahne
- 50 g Ziegenfrischkäse
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 6 Feigen, geviertelt
- 24 Scheiben Chorizo (1 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1459 kJ / 349 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 godz. 20 min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1h 10min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Flammkuchen mit Melone und Serrano
1h 15min
Tarte provençale
1h 40min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min