![Salsa belga Salsa belga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C8D91691-DDA1-49EE-9EE6-E2D73B8052D7/Derivates/5fd378fd-922f-4422-97f3-7509ed074db8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di olio extravergine di oliva
- 3 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 80 g di spinaci baby freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di cerfoglio secco
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 0.2 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Happy sun beach
10min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Manhattan
10min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 phút
Forty fresh
10min
Salsa olandese
30 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Salsa greca
10min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25 min