Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Carbohydrates
- 15.2 g
- Fat
- 14.5 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Minestra a crudo
30 Min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1 Std.
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32h 50 min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Svizzere vegan
1 Std.
Caponata di verdure delle Madonie
50min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 Std.
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Budino di zucca e arancia
1h 35min