Strudel verza e porri (vegan)
TM5 TM31 TM6

Strudel verza e porri (vegan)

4.5 (44 ratings)

Ingredients

Sfoglia

  • 150 g di farina tipo 00
  • 50 g di farina di riso
  • 100 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale

Ripieno

  • 100 g di foglie di verza a pezzi
  • 60 g di porri a pezzi
  • 30 g di cipolla bianca a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di passata di pomodoro

Terminare la preparazione

  • 20 g di semi di girasole

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1054 kJ / 252 kcal
Protein
5.3 g
Carbohydrates
27.2 g
Fat
13.6 g
Fibre
1.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes