Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g di lievito di birra fresco
- 250 g di latte
- 2 uovo
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di zucchero
- 5 g di sale
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate
- 100 g di pinoli
- 200 g di fichi secchi
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 28425 kJ / 6794 kcal
- Protein
- 208.5 g
- Carbohydrates
- 657.2 g
- Fat
- 370.1 g
- Fibre
- 74.1 g
In Collections
Alternative recipes
Panettone gastronomico
26 godz.
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Ghirlanda di panettone
6 Std.
Stella di pane
3h 30min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Amandovolo
1 Std. 15 Min
Gnocchetti di granturco
1h 5min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min
Panettone farcito
6h 45min
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min