Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
10
g di lievito di birra fresco
or 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
or 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Nodini mediterranei
3h 50min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Mantovanine
2h 45min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min