Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di bulbo di finocchio, le parti più tenere, a pezzi
- ½ mela Granny Smith, a pezzi
- 20 g di cipollotto
- 25 g di mollica di pane
- 1 cucchiaio di aceto di Sherry
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di anice in polvere (optional)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 125 g di brodo vegetale freddo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 223 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Crema di barbabietola
10min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Gazpacho di carote
10min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min