Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cetrioli lavati, senza semi e a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di menta fresca, le foglioline
- 1 yogurt greco
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 1 cucchiaino di aceto di Sherry
- 3 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 4 cucchiaini di erba cipollina fresca, a pezzi
- 120 g di Feta sbriciolata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 11.3 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Gazpacho
15 Min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 godz. 50 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min