Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3 cm)
-
1
dado per brodo vegetale
or 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- semi di girasole, a piacere
- paprika dolce, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 9.8 g
- Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Gazpacho
15 Min
Zuppa di rape
40 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Purè di sedano rapa
35 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di carote e pastinaca
50 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min
Vellutata di zucca e scampi
2h