Tomatenstrudel mit Reis
TM6 TM5

Tomatenstrudel mit Reis

4.2 (785 ratings)

Ingredients

  • ½ Bund Basilikum, abgezupft
  • 2 Zwiebeln, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 100 g Frischkäse
  • 20 g Tomatenmark
  • 2 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 5 g Zitronensaft
  • 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (275 g)
  • 1 Ei, verquirlt
  • 1200 g Wasser
  • 150 g Reis

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2890 kJ / 690 kcal
Protein
15 g
Carbohydrates
73 g
Fat
36 g
Fibre
5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes