Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Wasser
- 500 g Tomatensauce (z. B von Barilla)
- 100 g Basilikum-Pesto
- 1000 g Mini-Kartoffelklöße, TK, aufgetaut oder aus dem Kühlregal
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2525 kJ / 600 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 6.9 g
In Collections
Alternative recipes
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 min
Chili-Bohnen-Reis
35 Min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Tomatenstrudel mit Reis
45 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 godz.
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Feta-Nudeln
30 min
Family-Topf
35 Min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min