Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Ratatouille
45min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15min
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Spaghettini mit Peperoni
50min