Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 48.7 g
- Fat
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24h 30min
Baguette
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29h 20min
Pane di patate
3 godz.
Pane al semolino
4h
Panini al latte
4h 50min
Panini rosette
23h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Il pane di Altamura
4h