Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Marillenmarmelade
35min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
No ratings
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1h
Melanzani-Rotwein-Relish
1h 30min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Rote-Rüben-Senf
50min
Powidl
8 godz.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Erdbeer-Limes
5 Min
Erdbeermarmelade
25min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min