Schmerstrudel
TM6 TM5

Schmerstrudel

5.0 (3 ratings)

Ingredients

  • 280 g Schmer (Bauchfilz)
  • 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
  • 3 Eidotter
  • 120 g Weißwein
  • 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
  • 1 Prise Salz
  • Öl zum Einfetten
  • 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
  • Staubzucker zum Bestreuen

Nutrition
per 1 Stück
Calories
740 kJ / 177 kcal
Protein
2 g
Carbohydrates
19 g
Fat
10 g
Fibre
1 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes