Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1 Ei (Kl. M)
- 120 g Tomaten, halbiert, entkernt
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, 1 EL Saft ausgepresst
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 20 g Mayonnaise
- 50 g Sahnejoghurt
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- ½ TL Worcester-Sauce
- 60 g Rucola
- 12 Scheiben Roastbeef
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 236 kJ / 57 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinemedallions mit Romanesco
40min
Garnelensalat
25 Min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50min
Grillhähnchen-Salat
20 Min
Parmesancracker
20 Min
Filet Wellington
1h 45min
Gebackenes Kräuterhähnchen mit Bohnen-Rucolapesto-Salat
55 min
Beschwipster Gockel
9h
Gefüllte Pimientos de Padrón
25 Min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1 Std. 20 Min
Geflügel-Curry-Salat im Glas
25 Min
Tomaten-Burger
30min