Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 6 Zwiebeln (180 g), Hälften in je 3 Spalten geschnitten
- 3 Knoblauchzehen, in feinen Scheiben
- 300 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 2 rote Paprika (à 180 g), in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Rinderhüftsteak, am Stück
- 80 g Weißwein
- 120 g Geflügelfond
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1505 kJ / 359 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35 min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 godz. 10 min
Edelfischragout
35 min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 godz.
Lachs im Päckchen
40min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min