Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 300 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1000 g frische Holunderbeeren, reif (siehe Tipp)
- 100 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 20 g Sonnenblumenöl
- 20 g Rum (optional)
- Nutrition
- per 1 Glas
- Calories
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Marillenröster
30 Min
Powidl
8h
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Marillenmarmelade
35 Min
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Ribiselgelee
55 Min