Compatible versions
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 7 Eier (Größe M)
- 130 g Zucker
- 250 g Buchweizen
- 200 g Haselnüsse
- 1 TL Backpulver
- 200 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Honig
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 125 g Milch
- 50 g Mandelblättchen
- 2 Gelatineblätter
- 400 g Preiselbeermarmelade (Grantnmarmelade, Wildpreiselbeeren)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2224 kJ / 531 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 10.7 g
- Fibre
- 3.1 g
Alternative recipes
Nusspotize
2h 20min
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1hod. 10min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3 Std.
Mohnstrudel
2h 30min
Ölkuchen mit Marillen
1hod.
Marillenkuchen
1hod. 10min
Gotl-Zopf
2h 15 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min