Penne alla puttanesca

Penne alla puttanesca

4.7 45 ratings
Prep. 15 min
Total 35 min
4 portions

Ingredients

  • de persil frais feuilles lavées et séchées
    1 bouquet
  • gousse d'ail
    1
  • d'olives noires dénoyautées
    130 g
  • de filet d'anchois, conservé dans de l'huile égoutté
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de tomates concassées, en boîte
    500 g
  • de câpres au sel dessalées en les rinçant à l’eau
    20 g
  • de sel
    1 pincée
  • de penne rigate
    360 g
  • de poivre
    1 pincée

Nutrition per 1 portion

Calories 479 kcal / 2006 kJ
Protein 14 g
Fat 18 g
Carbohydrates 69 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...