Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1000 g de moules fraîches, nettoyées
- 400 g d'eau circa
- 50 g échalote
- 1 gousse d'ail
- 1 piment, frais, petit et épépiné
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de vin blanc, sec
- 350 g de pâte sèche, type fusilli
- 1 c. à café de sel
- 1 sachet de safran en poudre
- 120 g de tomates-cerises, coupées en quarts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1 Std. 45 Min
Soupe de lentilles orientale
30min
Zongzi riz gluant au porc
No ratings
Chili con carne
No ratings
Glace au jogourt et à la mangue
No ratings
Citronette et vinaigrette
10 Min
Pennette à l’espadon et aubergines au romarin
50 Min
Fideuá aux légumes
40 Min
Paella aux haricots rouges
No ratings
Liqueur de mangues
No ratings
Soupe marocaine de lentilles épicée
40 Min
Pâté uranais
1 Std. 50 Min