Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Kidneybohnen, getrocknet
- 1050 g Wasser
- 3 Knoblauchzehen
- 130 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 180 g rote Paprika, in Streifen (1 cm)
- 350 g Tomaten, geviertelt
- ½ TL Kräuter der Provence
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 8 - 12 Oliven, schwarz, entsteint
- 1 - 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1190 kJ / 284 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 13.1 g
Alternative recipes
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Caponata Siciliana
30 min
Weiße Bohnen mit Salbei
14h
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen
50 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Graupen-Tomaten-Salat
45 min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1h
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14h