![Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC7C56D3-1D28-4FEA-B6BF-D5531F55D84A/Derivates/3055D0A5-6AF0-4938-A948-C334C1C3142A.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
320
g Lammfilet (4 Stücke à 80 g)
or 320 g Lammrücken (4 Stücke à 80 g) - 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Basilikum-Pesto
- 100 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, und 16 große Blätter zum Einwickeln
- 1 Ei, verquirlt
- 4 Scheiben roher Schinken
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Möhren, in Stücken
- 250 g Hirse
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3524 kJ / 842 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 50 g
- Fibre
- 5.2 g
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