Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, coupées en tranches
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 79 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia aux olives
3h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Fougasse
2h
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Focaccia croquante
3h
Ficelle apéro oignon-olive
3h