Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 petits pains durs, coupés en morceaux (250 g)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 6 brins de persil frais équeutés
- 25 g de beurre
- 200 g de lait
- 3 œufs
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- huile neutre, pour le Varoma et le plateau vapeur
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 850 kJ / 203 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pains vapeur
2 Std. 10 Min
Nikumans
1h 30min
Pains à la pomme de terre
12 Std. 45 Min
Café Disaronno
10min
Sucre baies de goji
5min
Schiacciatina
2h 20 min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1h 10 min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15 min
Brioche au potiron
3h 45min
Milla de potiron
1h 10 min