Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 petits pains durs, coupés en morceaux (250 g)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 6 brins de persil frais équeutés
- 25 g de beurre
- 200 g de lait
- 3 œufs
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- huile neutre, pour le Varoma et le plateau vapeur
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 850 kJ / 203 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Bretzel
1h 10 min
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Pâtes fraîches sans œufs
1 godz. 35 min
Glögg
35min
Crumpets à ma façon
2 Std. 5 Min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Pâtes au cacao
48 Std.
Lasagnes roulées
1h 40 min.
Le pain bannique
30min
Chicken & biscuits
1h 5min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Biscuits aquarium
1 Std. 45 Min