Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g griechisches Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Salz
- 6 Paprikaschoten (gelb, rot, orange)
- 3 kleine Zucchini
- 1 Melanzani
- 6 Knoblauchzehen
- 6 Schalotten, halbiert
- 300 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Rotweinessig
- 400 g Olivenöl, etwas mehr zum Garnieren
- 3 Zweiglein Rosmarin, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1372 kJ / 327 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa Verde
10 min
Pitabrote
2h
Fermentierte Salsa
168 Std. 20 Min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1h 20 min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 Std. 15 Min
Frühlingsrollen (春卷)
1h 30min
Würzig eingelegtes Gemüse auf Vorrat - Haşlama Turşu
6 Std. 40 Min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Teigtaschen alla Romana
1h 15 min
Würziges Fladenbrot
1h 40min