Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 700 g Strauchtomaten, mittelgroß, Stielansatz keilförmig entfernt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 EL Olivenöl
- 20 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Salz zum Kochen
- 400 g Spaghetti
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 40 g Kapern
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2207 kJ / 526 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Auberginen-Pasta
30 min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 min
Sauce all'amatriciana
20 min
Shrimp Creole
40 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1h
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 godz. 10 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min