Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in dicken Stücken (à ca. 120 g)
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 50 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 170 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- Pflanzenöl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Meeresfrüchte Korma
40 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Shrimp Creole
40 min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45 min
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Garnelen Bhuna
30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min