Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 4 œufs
- 610 g d'eau
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- 2 c. à café de fécule de maïs
- du poivre moulu
- 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
- 4 muffins anglais
-
70
g de mélange de jeunes pousses de salade
or 70 g de roquette
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1997 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Salade d'œufs pochés
40 Min
Avocado toasts, citron et tomates
10min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Poulet à la menthe, légumes et fraises
50min
Salade Caesar light
35 Min
Œufs Bénédicte
45min
Sandwichs au bœuf façon pastrami
16 Std. 10 Min
Salade César
30min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Margarita aux canneberges
10min
Cosmopolitan
5min