Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 4 œufs
- 610 g d'eau
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- 2 c. à café de fécule de maïs
- du poivre moulu
- 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
- 4 muffins anglais
-
70
g de mélange de jeunes pousses de salade
or 70 g de roquette
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1997 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Salade César
30 Min
Ceviche de poisson
30 Min
Tartare de bar
10 Min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Avocado toasts, citron et tomates
10 Min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Assiette italienne
1 Std. 10 Min
Salade Caesar light
35 Min
Œufs Bénédicte
45 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 Min