Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcakes
- 100 g de beurre, pommade
- 200 g de sucre en poudre
- 2 œufs, à température ambiante
- 200 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
-
1
c. à café rase de levure chimique (1/2 sachet)
or 1 c. à café rase de bicarbonate de sodium - 150 g de lait
La crème au citron
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 g de beurre
- 1 œuf
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs
La meringue
- 70 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1443.9 kJ / 343.8 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 53.2 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Cupcakes pommes et caramel
40 min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Macaron tiramisu
26 Std.
Number cake du Nouvel An
3h
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Cupcakes à la framboise
1h
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Cupcake aux myrtilles
1sa 55 dk
Macarons au chocolat
24h
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Number cake 6
2h