Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al tiramisù
- 80 g di zucchero
- 5 g di caffè istantaneo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di mascarpone
- 30 g di liquore all'amaretto
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 944 kJ / 226 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 11.6 g
- Fat
- 18.2 g
Alternative recipes
Bignè alla crema di funghi e speck
1 godz. 35 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Chiacchiere salate
55min
Bignè a sorpresa
2h
Bignè all'amarena
3 godz.
Mousse al cioccolato per copertura
20 Min
Pasta Choux
2h
Cappelli della befana
2h
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2 Std. 15 Min
Bicchierini di cassata
30min
Bignè craquelin
2h