Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Mohn-Marzipan-Creme
3 Std.
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Bilbao - Goxua
2 godz. 30 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.
Limettencreme
45min
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min