Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Öl zum Einfetten
- 20 g kandierter Ingwer
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 2 Blätter weiße Gelatine
- 100 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 200 g Zucker
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Whisky
- 500 g Sahne, kalt
- 500 g Brombeeren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2503 kJ / 597 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Schokoladen-Orangen-Mousse
2h 20min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 Std. 10 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6hod. 10min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2 godz. 45 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zimtmousse
5h 40min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Zitronen-Parfait
4h 30min