Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Öl zum Einfetten
- 20 g kandierter Ingwer
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Whisky
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Brombeeren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2503 kJ / 597 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Limettencreme
45 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Zabaglione
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2h 20min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min