Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Öl zum Einfetten
- 20 g kandierter Ingwer
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Whisky
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Brombeeren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2503 kJ / 597 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1u.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10u.
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50 Min
Birnen-Parfait
6h
Limoncello-Creme
5 Std.
Zwetschgen-Parfait
8h 40 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3u.
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 Std.
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min