Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de cassonade
- 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
- 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15 min
Tiramisu poivron-framboise
8 Std. 45 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2j 30 menit
Parfait glacé citron vert et coriandre
12 Std. 30 Min
Sabayon au citron
15min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Gratin de figues
25 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min