Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 35 g de cassonade
- 70 g de miel
- 40 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée d'épices à pain d'épices
- 1 étoile de badiane
- 220 g de poires Williams, détaillées en dés
- 50 g de raisins secs
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 449.9 kJ / 105.5 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 26.2 g
- Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Chutney de figues
4h
Chutney à la mangue
4h
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Chutney mangue-raisin
35 min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 Min
Chutney d'abricots
4h
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1h 40min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35min
Chutney d'ananas
35 min