Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 501 kJ / 125 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 7.4 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Mini brioche con mousse al salame e stracchino
6 godz.
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Freakshakes ai waffles
50 Min
Fudge cake
5h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1h 20min
Insalata Thai con papaya
No ratings
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2 Std. 20 Min
Bretzel (di Luca Montersino)
3u.
Tempura di verdure
25min