Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 501 kJ / 125 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 7.4 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Praline al gelato
5h 55min
Tarallini al latte
3h 10min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Cono graffa
1 Std.
Diamanti al cioccolato
7h 30min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 Std. 10 Min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Bomboloni salati
3小时 20 分钟
Palline di pane fritte
3小时 15 分钟
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min