Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta
- 370 g di zucchero
- 4 uova
- 1 cucchiaino raso di amido di mais (maizena) (3 g)
- ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 albumi
- 70 g di farina tipo 00 setacciata
Farcia
- 2 fogli di gelatina, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 6 cucchiai di caffè espresso caldo
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 15 g di zucchero
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crema chantilly
35min
Crema pasticcera
15 min
Panettone al cioccolato e arancia
3 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Crostata meringata all'arancia
30 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35 min
Galette des rois al limone
2h 30 min
Torta rovesciata all'ananas
1h