![Bon bon ripieni di gianduia Bon bon ripieni di gianduia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77BBCA76-D0DD-4DB0-B7F7-CD807A451964/Derivates/D88931C1-11DB-4B85-89DE-C6CA62E8562C.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
or 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Pasta Choux
2h
Pan Brioche
8 Std.
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2sa 20 dk
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Cremino ai tre cioccolati
2 godz. 25 min
Caramelle mou
1h 15min
Bignè menta e cioccolato
4h
Macaron al cioccolato
24h
Bignè al tiramisù
4h