Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ventaglietti
- 200 g di burro, congelato a pezzi piccoli
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 90 g di acqua molto fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di zucchero
Copertura al cioccolato
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 674 kJ / 161 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Tortini al cioccolato
55 min
Croissant al cioccolato
3h 35min
Coppette biscotto
20 min
Pasta Choux
2h
Impasto per pizza
1h
Pan Brioche
8 godz.
Torta marmorizzata
2h
Danubio dolce
3h 25min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Bomboloni salati
3sa 20 dk