Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kebabs
- 1 Bund Minze, ohne Stiele
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 350 g Wasser
- 150 g Bulgur
- 400 g Rinderhackfleisch, mager (eventuell Tatar)
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
Tomaten-Salsa
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Tomate (100 g), halbiert
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3.5 g
Alternative recipes
Coleslaw
10 Min
Garnelenbällchen
30 min
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 Min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 Min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1 godz. 20 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15 min
Coleslaw - Amerikanischer Krautsalat
4 Std. 20 Min
Auberginen-Dip
50 Min