Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kebabs
- 1 Bund Minze, ohne Stiele
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 350 g Wasser
- 150 g Bulgur
- 400 g Rinderhackfleisch, mager (eventuell Tatar)
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
Tomaten-Salsa
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Tomate (100 g), halbiert
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3.5 g
Alternative recipes
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
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Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
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Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1h 20min
Joghurt-Minz-Dressing
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Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
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Glasnudelsalat mit Rindfleisch
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