![Lachsbratwurst Lachsbratwurst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e42fb938-8f51-44cb-9c22-9adb5d926b0d/Derivates/9e7304bb-217d-4237-832d-2e95886aec1a.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Speckwürfel
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 100 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 10 g Noilly Prat
- 2 Eiweiß
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1148 kJ / 274 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Leberkäse Pizza Style
2 godz. 40 min
Eingelegte Gurkensticks
10 Std.
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40min
Lyoner
12 Std.
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Lammbratwurst
3 Std. 30 Min
Kirsch-Ketchup
1 godz. 25 min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Geflügelbratwurst
3 Std. 30 Min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2sa 45 dk
Mettröllchen mit Chilisauce
1 Std. 15 Min