Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à crêpe
- 30 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 2 œufs
- 300 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel, fondu
L'appareil à soufflé
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs entiers
- 3 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 70 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 50 g de pépites de chocolat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1272 kJ / 302.5 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Carbohydrates
- 36.2 g
- Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpes suzette
35 min
Gâteau aux épices et limoncello
40 min
Conchas
2h
Gâteau de crêpes aux fruits rouges
24h
Biscuits à la goyave
1 Std. 20 Min
Jus de pomme épicé
5min
Jus vitaminé
10min
Crêpes à la noix de coco
20min
Gâteau de semoule de maïs
50 min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Crêpes tout chocolat
35 min
Crêpes des îles
40 min