Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 piment rouge frais
- 1000 g de coings, type shirin, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 180 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g de raifort, râpé
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 15.37 g
In Collections
Alternative recipes
Tuiles à la rose
1sa
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 dk
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12 Std.
Chapelure d'épluchures de légumes
2sa 15 dk
Tajine de légumes, crème dessert à la confiture de lait
3sa
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Compotée pomme-betterave aux épices
20 dk
Brioche au potiron
3sa 45 dk
Moutarde indienne
15 min
Sirop aux épices
35 dk
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25 dk
Crème à la horchata
50min