Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 80 g di cipolla a julienne
- 100 g di carote a julienne
- 100 g di spinaci freschi
- 1 peperoncino piccante rosso fresco a rondelle
- 300 g di spaghettini cinesi, tipo noodles
- 100 g di polpa d'agnello a fettine (0.5 cm di spessore)
- 2 cucchiai di salsa sha-cha
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 cucchiaino di aceto di riso nero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2486 kJ / 594 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 32 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Pollo al curry verde
55 Min
Noodles con gamberi e avocado
35 Min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min