Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 24.94 g
- Carbohydrates
- 67.26 g
- Fat
- 31.56 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Baccalà alla Veracruz
1h
Marmitako di polpo
50min
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30min
Stoccafisso con i porri
50min
Riso con polpo
1h 10min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min