Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 24.94 g
- Carbohydrates
- 67.26 g
- Fat
- 31.56 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Riso, verze e luganega
40 Min
Minestrone di legumi con cozze
50 Min
Minestra sudicia
5 Std.
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Coda di rospo all'andouille
1 Std. 20 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1 Std. 45 Min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Baccalà alla cappuccina
55min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min