![Cipollata Cipollata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B927FC5B-8850-4C41-9BFA-6837333CBE7B/Derivates/bd75f74a-38d7-4081-a7e5-f106ba79cb37.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 14.7 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crema di pomodoro
30 Min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Peperoni marinati
55 Min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 Min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Salsa di cipolle e mele
30 Min
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1 Std. 5 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min