Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 14.7 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Trippa all'empolese
1u. 15min
Fiordilatte bolognese
9u. 30min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Carbonada
1h
Acquacotta
50min
Crema di pomodoro
30 min
Paparot
1 Std. 5 Min
Zuppa di maiale e funghi
No ratings
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Purè di zucca e porri
45min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min