Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 14.7 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1h
Verdure saporite
40min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Crema di cipolle e timo
1h
Caldo verde
35min
Frittelle di patate
45min
Delizia di pollo al crescione
50min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Polenta ai porri
1h 5min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Porri in crema delicata
35min
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min