Fisch mit Olivenbröselkruste

Fisch mit Olivenbröselkruste

4.8 193 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h 5 min
4 Portionen

Ingredients

  • Weizenknäckebrot in Stücken
    6 Scheiben
  • Oliven, grün entsteint
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Thymian abgezupft
    2 Zweige
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Olivenöl
    8 EL
  • Butter weich
    30 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Wasser
    500 g
  • festkochende Kartoffeln in Stücken
    750 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut
    600 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    300 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 722 kcal / 3028 kJ
Protein 35 g
Fat 46 g
Carbohydrates 36 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...