Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Bergkäse, mild (z.B. Stilfser), in Stücken
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (1 cm)
- 2 ½ TL Salz
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Öl
- 3 Eier (Kl. M)
- 160 g Milch
- 80 g Bärlauch, grob geschnitten
- 250 g Mehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2452 kJ / 586 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Bärlauch-Schupfnudeln
1 Std. 20 Min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 Min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 Min
Bärlauch-Spaghetti
30 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40 Min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 Min