Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 230 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat
- Wasser zum Kochen
- 12 Salbeiblätter
- 25 g Pinienkerne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2981 kJ / 711 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Risotto milanese
35 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1hod.
Ravioli alla napoletana
1hod.
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 min
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2hod.
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min