Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Tarte provençale
1hod. 40min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1hod. 40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 Min
Kürbis-Tarte
2 Std. 35 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min