Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1sa 15 dk
Mediterrane Tomaten-Galette
1sa 15 dk
Mediterrane Gemüsequiche
1sa 20 dk
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 dk
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Mini-Quiches mit Schinken
2 Std.
Kürbis-Tarte
2hod. 35min
Tarte provençale
1sa 40 dk
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30min
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min