Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Eier (Kl. M)
- 1 EL Sahne
- ¾ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf, TK, aufgetaut
- 150 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1241 kJ / 296 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl-Auflauf
1j
Low Carb Zucchini-Lasagne
45 Min
Gemüsenudeln mit Thunfischsauce
35 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Hack-Kürbis-Auflauf
1j 20 menit
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2j
Brokkoli-Schinken-Muffins
1j
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 Min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1j 20 menit
Wirsingtarte
1j 30 menit
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min